Video Promo in samenwerking met de Heikamp

Lasergamen Gelderland


Professioneel Lasergamen op locatie!

Heb jij zin in een waar avontuur op je eigen gekozen locatie en wil jij genieten van een unieke ervaring?
Kies dan nu voor Lasergamen op locatie!

Voordat het spel begint is het mogelijk om uit meerdere games te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de populaire game Fortnite! Wij beschikken over zeer professionele lasergame pistolen en verzorgen de begeleiding, materialen en het transport.

Hoe wordt Lasergamen op locatie gespeeld?

Het is mogelijk om uit verschillende spelopties te kiezen. De eerste optie is dat iedere speler voor zichzelf speelt. Aan het einde van het spel zal er één speler tot winnaar gekroond worden. Ook is het mogelijk om de strijd aan te gaan met elkaar in verschillende teams.
Het is bij deze spelvorm dan ook niet nodig om voor elke deelnemer een lasergame pistool te huren. Dit is een kleine selectie uit de verschillende spelopties. Het is al fantastisch om als toeschouwer te kijken hoe je medespelers fanatiek aan het lasergamen zijn.

Als basis wordt er aangeraden om na 10/12 minuten te wisselen van spelers in het veld, maar uiteraard kunnen wij deze tijden aanpassen naar de wensen van de klant. Doordat er veel opties mogelijk zijn kunnen wij Lasergamen speciaal op maat maken naar jouw eigen wensen.
Het is mogelijk om uit verschillende spelvormen te kiezen. Denk hierbij aan spellen zoals het welbekende Fortnite, Capture the flag, Free for all, Team Death Match, Lastmanstanding of een zelf bedachte game op maat.

Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij het aantal laserguns in, maken wij de teams en kijken wij hoeveel speeltijd nodig zal zijn.

Voordat we beginnen met lasergamen krijgt iedereen een korte uitleg over het gebruik van de wapens, de spelvormen en overige afspraken.
Binnen elk team kunnen de spelers eventueel verschillende rollen aannemen zodat iedereen een eigen taak heeft. Ben jij een geweldige sniper die zijn tegenstander van 150 meter neerschiet of ben jij toch de bommenwerper?

Waar moet je op letten wanneer je Professioneel Lasergamen wilt spelen op jouw eigen gekozen locatie?

- Er moeten genoeg schuilplekken zijn.
- Wij kunnen op elke locatie komen Lasergamen 
- Professioneel Lasergamen kan zowel outdoor als indoor.


Telefoon: +31 (0) 6 30 537 827
E-mail: info@lasergamengelderland.nl


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Tefoonnummer** Verplicht veld

Een Chat beginnen Een Chat beginnen


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Tefoonnummer*
E-mail*
Aantal personen
Gewenste Locatie
Bericht*
Captcha

Vul de boven staande code in (geen cijfers).
Er is geen verschil tussen hoofd- en kleine letters.* Verplicht veld
Lasergamen op Locatie


homebutton topbutton