Lasergamen Breda


Wanneer jij graag wilt lasergamen in de mooie stad Breda dan zijn er voldoende plekken te vinden voor een gaaf lasergame event. Wil jij een sportief uitje organiseren in de buitenlucht? In stadspark Valkenberg zijn oneindig veel obstakels te vinden om je achter te verschuilen. De bosrijke omgeving maakt dit een perfecte lasergame locatie. Deze locatie ligt op de route naar het Centraal Station van Breda.

Lijkt het je leuker om je vrienden af te schieten op het strand? Dan is Recreatiedomijn de Mosten waarschijnlijk de perfecte locatie voor jouw lasergame uitje! Buiten dat er een grote zwemvijver te vinden is, ligt er naast deze vijver een mooi strand met een ligweide. Naast het lasergamen zijn er nog genoeg andere gratis activiteiten te vinden die jouw dag compleet maken! Nadat de activiteiten voorbij zijn is het mogelijk te genieten van een hapje en een drankje in de brasserie. 

De binnenstad van Breda biedt genoeg mogelijkheden voor een potje lasergamen
Houd je tegenstanders in het vizier vanaf de kade langs de haven van deze mooie stad. Nadat één van jullie als winnaar gekroond wordt aan het einde van het lasergame uitje is het mogelijk om heerlijk te genieten van wat lekkers in één van de vele restaurantjes in de haven van Breda. Ook kan je ervoor kiezen zelfs een hapje en een drankje te nuttigen op één van de vele restaurantboten in de haven.

Wil je graag meer informatie ontvangen over lasergamen in Breda?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Kies voor dit
Lasergame Uitje!De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland
Service gericht Service gericht
Maatwerk Maatwerk
Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag
Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner


 Bel +31630537827


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

Wat mensen over ons zeggen

Vrijdag hebben de kinderen tijdens kinderfeestje zich prima vermaakt met lasergamen. Echt een leuke activiteit met goede...Geplaatst door Bas Dibbelink op Zondag 12 mei 2020
Leuke middag met de DEOdames gelasergamed! Mark bedankt!Geplaatst door Marinde van Zwieten op Zaterdag 25 mei 2019

-- Lasergamen Gelderland --

Lasergamen Gelderland


Wij organiseren

Spectaculaire Lasergame Uitjes

door heel Nederland en Belgiƫ.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo