Lasergamen Den Haag


De enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee is de mooie politieke stad Den Haag. De stad Den Haag is zeer rijk aan natuur. De 11 kilometer lange kustlijn maakt van deze stad een unieke locatie voor een potje lasergamen. Den Haag beschikt over de twee badplaatsen Kijkduin en Scheveningen. Lasergamen op het strand is de nieuwe trend en is zeer populair! Verstop je achter de hoge grassen in de duinen of vind de perfecte verstopplek in de Haven van Scheveningen.

Ook is het mogelijk te lasergamen in het Haagse Bos. Het bos met een omvang van ongeveer 100 hectare is de perfecte locatie voor een lasergame uitje! Er lopen voldoende paden en sluiproutes door het bos zodat jullie meer dan genoeg ruimte hebben om te lasergamen. Wil jij toch liever in de mooie binnenstad van Den Haag de strijd aangaan met je vrienden? Ook dit is te regelen.





Met het gigantisch mooie uitzicht op de Hofvijver en de tweede kamer in het oog ga jij opzoek naar de beste strategie om aan het einde van het spel zelfstandig of met je team tot winnaar gekroond te worden. Natuurlijk is het mogelijk om na het uitje een plekje te zoeken op de vele terrassen die de stad bevat voor een lekker hapje en een drankje om zo nog samen na te praten over het tofste uitje ooit!

Wil je graag meer informatie ontvangen over lasergamen in Den Haag?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Kies voor dit
Lasergame Uitje!



De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland
Service gericht Service gericht
Maatwerk Maatwerk
Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag
Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner


 Bel +31619518188


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

Wat mensen over ons zeggen

Vrijdag hebben de kinderen tijdens kinderfeestje zich prima vermaakt met lasergamen. Echt een leuke activiteit met goede...Geplaatst door Bas Dibbelink op Zondag 12 mei 2020
Leuke middag met de DEOdames gelasergamed! Mark bedankt!Geplaatst door Marinde van Zwieten op Zaterdag 25 mei 2019

-- Lasergamen Gelderland --

Lasergamen Gelderland


Wij organiseren

Spectaculaire Lasergame Uitjes

door heel Nederland en Belgiƫ.


 

 Amerstraat 50

 7103 JW Winterswijk