Lasergamen Eindhoven


De innovatieve stad Eindhoven wordt ook wel de lichtstad van Nederland genoemd. Dit is de ideale locatie voor een lasergame uitje! Waan je in de wereld van de cultuur en de creativiteit terwijl je met je lasergun rondrent in het bekende gebied Strijp-S in Eindhoven. Deze creatieve broedplaats behoorde tot een van de wijken op het Philips terrein. Dit industriële park leent zich uit als perfecte lasergame locatie!

Lijkt het jou leuker om met je vrienden of familie een activiteit te organiseren in de natuur? Dan is het stadswandelpark waarschijnlijk de perfecte lasergame locatie voor jou! Dit ten zuiden van het centrum van Eindhoven gelegen park bevat veel wandelroutes met daarin afwisselende beplanting. De bomen dienen als perfecte obstakels zodat jij ongezien je tegenstanders in het vizier kan houden.

Naast de vele bomen zijn er ook monumenten te vinden in dit park. Een actief uitje met een snufje cultuur! Wanneer je opzoek bent naar een spectaculaire activiteit voor alle leeftijden in het donker, dan is Eindhoven de plek waar je moet zijn! Onder het licht van de spectaculaire GLOW kunstwerken ontstaat een gigantisch groot lasergame gebied. Het lasergamen in het donker in de lichtstad Eindhoven is een geweldige ervaring voor jong en oud!

Wil je graag meer informatie ontvangen over lasergamen in Eindhoven?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Kies voor dit
Lasergame Uitje!De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland
Service gericht Service gericht
Maatwerk Maatwerk
Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag
Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner


 Bel +31630537827


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

Wat mensen over ons zeggen

Vrijdag hebben de kinderen tijdens kinderfeestje zich prima vermaakt met lasergamen. Echt een leuke activiteit met goede...Geplaatst door Bas Dibbelink op Zondag 12 mei 2020
Leuke middag met de DEOdames gelasergamed! Mark bedankt!Geplaatst door Marinde van Zwieten op Zaterdag 25 mei 2019

-- Lasergamen Gelderland --

Lasergamen Gelderland


Wij organiseren

Spectaculaire Lasergame Uitjes

door heel Nederland en Belgiƫ.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo