Lasergamen Emmen


De gezellige groene Vlinderstad Emmen staat voornamelijk bekend om het grote winkelcentrum en de dierentuin Wildlands. Deze stad is voor meerdere doeleinden zeer geschikt. Zo ook voor het lasergamen op locatie! Op de locatie van het voormalige dierenpark is nu een groot stadspark te vinden die perfect kan dienen als lasergame locatie.

In het Rensenpark zijn verschillende bomen te vinden. Binnen het park loopt een monumentale bomenlaan van wel 350 meter lang! Probeer je tegenstanders uit te schakelen en de winst binnen te halen voor jou en je teamgenoten! Binnen het park is o.a. een theehuis te vinden waar jullie bij kunnen komen van het spannendste uitje ooit!

De stad Emmen staat ook bekend om haar grote winkelcentrum. Wanneer het de winkelende bezoekers de stad verlaten na sluitingstijd toveren we de stad om tot een grote lasergame arena! 

Lijkt het je leuker om te lasergamen langs het water? 
Dan is de grote Rietplas de perfecte locatie voor jou! Al rollend over het strandje naast deze plas probeer jij je tegenstanders 1 voor 1 uit te schakelen. Durf jij de strijd aan te gaan in Emmen? Maak je klaar voor een uitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Wil je graag meer informatie ontvangen over Lasergamen in Emmen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Kies voor dit
Lasergame Uitje!De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland
Service gericht Service gericht
Maatwerk Maatwerk
Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag
Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner


 Bel +31630537827


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

Wat mensen over ons zeggen

Vrijdag hebben de kinderen tijdens kinderfeestje zich prima vermaakt met lasergamen. Echt een leuke activiteit met goede...Geplaatst door Bas Dibbelink op Zondag 12 mei 2020
Leuke middag met de DEOdames gelasergamed! Mark bedankt!Geplaatst door Marinde van Zwieten op Zaterdag 25 mei 2019

-- Lasergamen Gelderland --

Lasergamen Gelderland


Wij organiseren

Spectaculaire Lasergame Uitjes

door heel Nederland en Belgiƫ.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo