Lasergamen Enschede


Heb jij altijd al eens willen lasergamen in het oudste volkspark van Nederland tussen de vogels, vissen en konijnen? Kies dan nu voor de stad Enschede en verzamel met je vrienden, familie of kennissen in het Volkspark! Dit park is dichtbij het centrum te vinden en wordt veel gebruikt als recreatiepark.

Een andere perfecte lasergame locatie in Enschede is het Wesselerbrinkpark. Dit aan het water gelegen park met uitzicht op het Twentse landschap kan omgetoverd worden tot ware lasergame area. Er zijn voldoende schuilplaatsen te vinden achter de vele bomen. Dit geldt ook voor het G.J. van Heekpark. Dit ruim opgezette park vormt een ruimtelijk geheel met daarin het van Lochemsbleekpark. Deze voormalige buitenplaats heeft een intieme uitstraling met daarin smalle paden, verschillende beplanting en een vijver.

Het is ook mogelijk om te lasergamen in de binnenstad van Enschede. Wanneer het laatste winkelende bezoek de stad verlaat staan wij klaar naast de grote kerk om er een lasergame uitje van te maken die jullie nog lang bij zal blijven!

Wil je graag meer informatie ontvangen over lasergamen in Enschede?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Kies voor dit
Lasergame Uitje!De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland
Service gericht Service gericht
Maatwerk Maatwerk
Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag
Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner


 Bel +31630537827


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

Wat mensen over ons zeggen

Vrijdag hebben de kinderen tijdens kinderfeestje zich prima vermaakt met lasergamen. Echt een leuke activiteit met goede...Geplaatst door Bas Dibbelink op Zondag 12 mei 2020
Leuke middag met de DEOdames gelasergamed! Mark bedankt!Geplaatst door Marinde van Zwieten op Zaterdag 25 mei 2019

-- Lasergamen Gelderland --

Lasergamen Gelderland


Wij organiseren

Spectaculaire Lasergame Uitjes

door heel Nederland en Belgiƫ.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo