Den Haag

Lasergamen in Den Haag

Lasergamen in Den Haag

De enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee is de mooie politieke stad Den Haag. De stad Den Haag is zeer rijk aan natuur. De 11 kilometer lange kustlijn maakt van deze stad een unieke locatie voor een potje lasergamen. Den Haag beschikt over de twee badplaatsen Kijkduin en Scheveningen. Lasergamen op het strand is de nieuwe trend en is zeer populair! Verstop je achter de hoge grassen in de duinen of vind de perfecte verstopplek in de Haven van Scheveningen.

Ook is het mogelijk te lasergamen in het Haagse Bos. Het bos met een omvang van ongeveer 100 hectare is de perfecte locatie voor een lasergame uitje! Er lopen voldoende paden en sluiproutes door het bos zodat jullie meer dan genoeg ruimte hebben om te lasergamen. Wil jij toch liever in de mooie binnenstad van Den Haag de strijd aangaan met je vrienden? Ook dit is te regelen.

Lasergamen in Den Haag

Met het gigantisch mooie uitzicht op de Hofvijver en de tweede kamer in het oog ga jij opzoek naar de beste strategie om aan het einde van het spel zelfstandig of met je team tot winnaar gekroond te worden. Natuurlijk is het mogelijk om na het uitje een plekje te zoeken op de vele terrassen die de stad bevat voor een lekker hapje en een drankje om zo nog samen na te praten over het tofste uitje ooit!

Wil je graag meer informatie ontvangen over lasergamen in Den Haag?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Telefoon: +31 (0) 6 30 537 827
E-mail: info@lasergamengelderland.nl


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer** Verplicht veld

Een Chat beginnen Een Chat beginnen


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Aantal personen
Gewenste Locatie
Bericht*
Captcha

Vul de boven staande code in (geen cijfers).
Plaats deze tussen apestaartjes
Er is geen verschil tussen hoofd- en kleine letters.* Verplicht veld


homebutton topbutton