Eindhoven

Lasergamen in Eindhoven

Lasergamen in Eindhoven

De innovatieve stad Eindhoven wordt ook wel de lichtstad van Nederland genoemd. Dit is de ideale locatie voor een lasergame uitje! Waan je in de wereld van de cultuur en de creativiteit terwijl je met je lasergun rondrent in het bekende gebied Strijp-S in Eindhoven. Deze creatieve broedplaats behoorde tot een van de wijken op het Philips terrein. Dit industriële park leent zich uit als perfecte lasergame locatie!

Lijkt het jou leuker om met je vrienden of familie een activiteit te organiseren in de natuur? Dan is het stadswandelpark waarschijnlijk de perfecte lasergame locatie voor jou! Dit ten zuiden van het centrum van Eindhoven gelegen park bevat veel wandelroutes met daarin afwisselende beplanting. De bomen dienen als perfecte obstakels zodat jij ongezien je tegenstanders in het vizier kan houden.

Lasergamen in Eindhoven

Naast de vele bomen zijn er ook monumenten te vinden in dit park. Een actief uitje met een snufje cultuur! Wanneer je opzoek bent naar een spectaculaire activiteit voor alle leeftijden in het donker, dan is Eindhoven de plek waar je moet zijn! Onder het licht van de spectaculaire GLOW kunstwerken ontstaat een gigantisch groot lasergame gebied. Het lasergamen in het donker in de lichtstad Eindhoven is een geweldige ervaring voor jong en oud!

Wil je graag meer informatie ontvangen over lasergamen in Eindhoven?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Telefoon: +31 (0) 6 30 537 827
E-mail: info@lasergamengelderland.nl


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer** Verplicht veld

Een Chat beginnen Een Chat beginnen


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Aantal personen
Gewenste Locatie
Bericht*
Captcha

Vul de boven staande code in (geen cijfers).
Plaats deze tussen apestaartjes
Er is geen verschil tussen hoofd- en kleine letters.* Verplicht veld


homebutton topbutton