Emmen

Lasergamen in Emmen

Lasergamen in Emmen

De gezellige groene Vlinderstad Emmen staat voornamelijk bekend om het grote winkelcentrum en de dierentuin Wildlands. Deze stad is voor meerdere doeleinden zeer geschikt. Zo ook voor het lasergamen op locatie! Op de locatie van het voormalige dierenpark is nu een groot stadspark te vinden die perfect kan dienen als lasergame locatie.

In het Rensenpark zijn verschillende bomen te vinden. Binnen het park loopt een monumentale bomenlaan van wel 350 meter lang! Probeer je tegenstanders uit te schakelen en de winst binnen te halen voor jou en je teamgenoten! Binnen het park is o.a. een theehuis te vinden waar jullie bij kunnen komen van het spannendste uitje ooit!

De stad Emmen staat ook bekend om haar grote winkelcentrum. Wanneer het de winkelende bezoekers de stad verlaten na sluitingstijd toveren we de stad om tot een grote lasergame arena! 

Lasergamen in Emmen

Lijkt het je leuker om te lasergamen langs het water? 
Dan is de grote Rietplas de perfecte locatie voor jou! Al rollend over het strandje naast deze plas probeer jij je tegenstanders 1 voor 1 uit te schakelen. Durf jij de strijd aan te gaan in Emmen? Maak je klaar voor een uitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Wil je graag meer informatie ontvangen over Lasergamen in Emmen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Telefoon: +31 (0) 6 30 537 827
E-mail: info@lasergamengelderland.nl


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer** Verplicht veld

Een Chat beginnen Een Chat beginnen


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Aantal personen
Gewenste Locatie
Bericht*
Captcha

Vul de boven staande code in (geen cijfers).
Plaats deze tussen apestaartjes
Er is geen verschil tussen hoofd- en kleine letters.* Verplicht veld


homebutton topbutton