Enschede

Lasergamen in Enschede

Lasergamen in Enschede

Heb jij altijd al eens willen lasergamen in het oudste volkspark van Nederland tussen de vogels, vissen en konijnen? Kies dan nu voor de stad Enschede en verzamel met je vrienden, familie of kennissen in het Volkspark! Dit park is dichtbij het centrum te vinden en wordt veel gebruikt als recreatiepark.

Een andere perfecte lasergame locatie in Enschede is het Wesselerbrinkpark. Dit aan het water gelegen park met uitzicht op het Twentse landschap kan omgetoverd worden tot ware lasergame area. Er zijn voldoende schuilplaatsen te vinden achter de vele bomen. Dit geldt ook voor het G.J. van Heekpark. Dit ruim opgezette park vormt een ruimtelijk geheel met daarin het van Lochemsbleekpark. Deze voormalige buitenplaats heeft een intieme uitstraling met daarin smalle paden, verschillende beplanting en een vijver.

Lasergamen in Enschede

Het is ook mogelijk om te lasergamen in de binnenstad van Enschede. Wanneer het laatste winkelende bezoek de stad verlaat staan wij klaar naast de grote kerk om er een lasergame uitje van te maken die jullie nog lang bij zal blijven!

Wil je graag meer informatie ontvangen over lasergamen in Enschede?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Telefoon: +31 (0) 6 30 537 827
E-mail: info@lasergamengelderland.nl


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer** Verplicht veld

Een Chat beginnen Een Chat beginnen


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Aantal personen
Gewenste Locatie
Bericht*
Captcha

Vul de boven staande code in (geen cijfers).
Plaats deze tussen apestaartjes
Er is geen verschil tussen hoofd- en kleine letters.* Verplicht veld


homebutton topbutton