Leiden

Lasergamen in Leiden

Lasergamen in Leiden

De sleutelstad Leiden is buiten een geweldige historische stad tegelijkertijd ook een verassend groene stad met daarin ruim 2800 monumenten!
Dit betekent een top locatie om te lasergamen! Zoek dekking in in van de historische straatjes in het centrum van Leiden of verover de Koornbrug in hartje Leiden met jouw team! Ook kan je kiezen uit één van de 25 parken binnen de stad om de perfecte lasergame locatie te creëren.

Wij zorgen voor de materialen en een enthousiaste begeleider. Wil jij de strijd aan gaan met je vrienden in een groot historisch groen park? Kies dan voor het Plantsoen! De ligging aan het water maakt dit een heerlijke plek om een middag of avond te vertoeven. Buiten het Plantsoen zijn er nog voldoende parken die dienen als perfecte lasergame area. Ga jij voor een unieke locatie en daag jij je tegenstanders uit in het van der Werfpark?! 

Lasergamen in Leiden

De meest originele locatie voor een pot lasergamen is toch wel het Ankerpark. Dit op een eiland gelegen park omringt door bomen en water leent zich uit als perfecte lasergame locatie. Na afloop van deze super activiteit kunnen jullie kiezen uit hapjes en drankjes van allerlei verschillende soorten restaurantjes in iedere prijsklasse.

Wil je graag meer informatie ontvangen over lasergamen in Leiden?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Telefoon: +31 (0) 6 30 537 827
E-mail: info@lasergamengelderland.nl


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer** Verplicht veld

Een Chat beginnen Een Chat beginnen


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Aantal personen
Gewenste Locatie
Bericht*
Captcha

Vul de boven staande code in (geen cijfers).
Plaats deze tussen apestaartjes
Er is geen verschil tussen hoofd- en kleine letters.* Verplicht veld


homebutton topbutton