LASERGAMEN PERSONEELSUITJE


Lasergamen Personeelsuitje


Het meest originele personeelsuitje van dit moment is nu bij ons te boeken!

Ken jij de beste schuilplaatsen in je eigen kantoor, supermarkt, loods of bedrijfshal? Dan is Professioneel Lasergamen op locatie de perfecte activiteit voor jouw personeelsuitje!

Wij toveren jullie pand om tot een ware lasergame area met voldoende schuilplaatsen en gave verlichting! Zo zorgen wij voor een unieke ervaring voor jou en je collega’s! Het enige wat jij hoeft te doen is het kiezen van de locatie.

Professioneel Lasergamen kan door heel Nederland geboekt worden. Dit is zowel indoor als outdoor en in het donker of licht mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om uit verschillende spelopties te kiezen. Lijkt het jullie leuk de strijd aan te gaan met elkaar in verschillende teams of zal er één speler tot winnaar gekroond worden aan het einde van het spel?

Wij zorgen voor de materialen en de begeleiding. Tevens maken wij een programma op maat zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van dit originele personeelsfeest!

Tip: Wanneer je lasergamen boekt op naam van het bedrijf en wanneer je deze activiteit op het bedrijf speelt, kun je gebruik maken van de WKR regeling. Dit houdt in dat de activiteit fiscaal aftrekbaar is. Deze regeling is dus zeer aantrekkelijk voor bedrijven!


Kies voor dit
Lasergame Uitje!

Vanaf € 325,00De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland
Service gericht Service gericht
Maatwerk Maatwerk
Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag
Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner


 Bel +31630537827


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

Wat mensen over ons zeggen

Vrijdag hebben de kinderen tijdens kinderfeestje zich prima vermaakt met lasergamen. Echt een leuke activiteit met goede...Geplaatst door Bas Dibbelink op Zondag 12 mei 2020
Leuke middag met de DEOdames gelasergamed! Mark bedankt!Geplaatst door Marinde van Zwieten op Zaterdag 25 mei 2019

-- Lasergamen Gelderland --

Lasergamen Gelderland


Wij organiseren

Spectaculaire Lasergame Uitjes

door heel Nederland en Belgiƫ.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo