LASERGAMEN SUPERMARKT


Lasergamen Supermarkt


De Supermarkt, één van de gaafste locaties om te lasergamen.

Wanneer de laatste klanten de winkel hebben verlaten transformeren wij de supermarkt om in een gigantische lasergame arena!
Omdat je met je collega’s moet samenwerken zal deze avond van jouw collega’s één hecht team maken! Een betere teambuilding activiteit bestaat er niet!

Supermarkten zijn ruim opgezet met daarin voldoende schuilplekken en zijn daarom perfect voor een avondje Lasergamen. Denk hierbij aan de grote schappen, de lange paden, het magazijn en de kassa’s. Ben jij de precieze sniper die de collega’s vanaf de andere kant van de winkel neerschiet? Met het gehele team in je eigen supermarkt Professioneel Lasergamen is echt uniek!

Deze activiteit kan zowel in het donker als in het licht gespeeld worden en zorgt gegarandeerd voor veel spektakel door onze mobiele lichtshow en camouflageschermen!

Tip: Wanneer je lasergamen boekt op naam van het bedrijf en wanneer je deze activiteit op het bedrijf speelt, kun je gebruik maken van de WKR regeling. Dit houdt in dat de activiteit fiscaal aftrekbaar is. Deze regeling is dus zeer aantrekkelijk voor bedrijven!


Kies voor dit
Lasergame Uitje!

Vanaf € 325,00De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland
Service gericht Service gericht
Maatwerk Maatwerk
Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag
Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner


 Bel +31619518188


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

Wat mensen over ons zeggen

Vrijdag hebben de kinderen tijdens kinderfeestje zich prima vermaakt met lasergamen. Echt een leuke activiteit met goede...Geplaatst door Bas Dibbelink op Zondag 12 mei 2020
Leuke middag met de DEOdames gelasergamed! Mark bedankt!Geplaatst door Marinde van Zwieten op Zaterdag 25 mei 2019

-- Lasergamen Gelderland --

Lasergamen Gelderland


Wij organiseren

Spectaculaire Lasergame Uitjes

door heel Nederland en Belgiƫ.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo