Lasergamen Zutphen


De Hanzestad Zutphen, gelegen aan de Berkel en de IJsel is één van de oudste steden van Nederland. Deze stad biedt veel mogelijkheden voor het lasergamen op locatie. De opties zijn dan ook groots!

Wil jij lasergamen met je voetjes in het zand op het strand of ga jij de strijd aan met je familie of vrienden in de binnenstad van deze oude stad? Het Bronsbergermeer is de perfecte plek voor een lasergame avontuur op het strand aan het water. Rondom het meer zijn voldoende bomen te vinden die dienen als schuilplaats voor jou en je teamgenoten!

Wanneer het je leuker lijkt te lasergamen in de binnenstad van Zutphen is dit ook zeker mogelijk. Beschiet je tegenstanders terwijl je rond rent tussen de historische panden en monumenten die de stad bevat. Verover jij met je team één van de grootste kerken van Nederland? De Walburgiskerk staat in de top 100 van Nederlandse monumenten. Hier kan je dus echt niet omheen! Uiteraard is het ook mogelijk de lasergame guns naar het bos te halen. Park Helbergen is een mooie locatie om de uitdaging aan te gaan met je tegenstanders!

Ook is het mogelijk ervoor te kiezen gebruik te maken van de IJsselkade. De brede trappen, bomen en leuke paadjes vormen een perfecte lasergame locatie.

Na afloop van het lasergamen is de binnenstad heel dichtbij om het uitje af te sluiten met een heerlijk hapje en een drankje op één van de vele terrasjes die in de stad te vinden zijn.

Wil je graag meer informatie ontvangen over Lasergamen in Zutphen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Kies voor dit
Lasergame Uitje!De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland
Service gericht Service gericht
Maatwerk Maatwerk
Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag
Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner


 Bel +31619518188


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

Wat mensen over ons zeggen

Vrijdag hebben de kinderen tijdens kinderfeestje zich prima vermaakt met lasergamen. Echt een leuke activiteit met goede...Geplaatst door Bas Dibbelink op Zondag 12 mei 2020
Leuke middag met de DEOdames gelasergamed! Mark bedankt!Geplaatst door Marinde van Zwieten op Zaterdag 25 mei 2019

-- Lasergamen Gelderland --

Lasergamen Gelderland


Wij organiseren

Spectaculaire Lasergame Uitjes

door heel Nederland en Belgiƫ.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo