Personeelsuitje

Lasergamen Personeelsuitje
 

Lasergamen Personeelsuitje

Het meest originele personeelsuitje van dit moment is nu bij ons te boeken!

Ken jij de beste schuilplaatsen in je eigen kantoor, supermarkt, loods of bedrijfshal? Dan is Professioneel Lasergamen op locatie de perfecte activiteit voor jouw personeelsuitje!

Wij toveren jullie pand om tot een ware lasergame area met voldoende schuilplaatsen en gave verlichting! Zo zorgen wij voor een unieke ervaring voor jou en je collega’s! Het enige wat jij hoeft te doen is het kiezen van de locatie.

Professioneel Lasergamen kan door heel Nederland geboekt worden. Dit is zowel indoor als outdoor en in het donker of licht mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om uit verschillende spelopties te kiezen. Lijkt het jullie leuk de strijd aan te gaan met elkaar in verschillende teams of zal er één speler tot winnaar gekroond worden aan het einde van het spel?

Wij zorgen voor de materialen en de begeleiding. Tevens maken wij een programma op maat zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van dit originele personeelsfeest!

Tip: Wanneer je lasergamen boekt op naam van het bedrijf en wanneer je deze activiteit op het bedrijf speelt, kun je gebruik maken van de WKR regeling. Dit houdt in dat de activiteit fiscaal aftrekbaar is. Deze regeling is dus zeer aantrekkelijk voor bedrijven!


Telefoon: +31 (0) 6 30 537 827
E-mail: info@lasergamengelderland.nl


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer** Verplicht veld

Een Chat beginnen Een Chat beginnen


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Aantal personen
Gewenste Locatie
Bericht*
Captcha

Vul de boven staande code in (geen cijfers).
Er is geen verschil tussen hoofd- en kleine letters.* Verplicht veld
homebutton topbutton