Supermarkt

Lasergamen in de Supermarkt
 

Lasergamen in de Supermarkt

De Supermarkt, één van de gaafste locaties om te lasergamen.

Wanneer de laatste klanten de winkel hebben verlaten transformeren wij de supermarkt om in een gigantische lasergame arena!
Omdat je met je collega’s moet samenwerken zal deze avond van jouw collega’s één hecht team maken! Een betere teambuilding activiteit bestaat er niet!

Supermarkten zijn ruim opgezet met daarin voldoende schuilplekken en zijn daarom perfect voor een avondje Lasergamen. Denk hierbij aan de grote schappen, de lange paden, het magazijn en de kassa’s. Ben jij de precieze sniper die de collega’s vanaf de andere kant van de winkel neerschiet? Met het gehele team in je eigen supermarkt Professioneel Lasergamen is echt uniek!

Deze activiteit kan zowel in het donker als in het licht gespeeld worden en zorgt gegarandeerd voor veel spektakel door onze mobiele lichtshow en camouflageschermen!

Tip: Wanneer je lasergamen boekt op naam van het bedrijf en wanneer je deze activiteit op het bedrijf speelt, kun je gebruik maken van de WKR regeling. Dit houdt in dat de activiteit fiscaal aftrekbaar is. Deze regeling is dus zeer aantrekkelijk voor bedrijven!


Telefoon: +31 (0) 6 30 537 827
E-mail: info@lasergamengelderland.nl


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer** Verplicht veld

Een Chat beginnen Een Chat beginnen


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Aantal personen
Gewenste Locatie
Bericht*
Captcha

Vul de boven staande code in (geen cijfers).
Er is geen verschil tussen hoofd- en kleine letters.* Verplicht veld
homebutton topbutton