Vrijgezellenfeest

Lasergamen Vrijgezellenfeest
 

Lasergamen Vrijgezellenfeest

Lasergamen tijdens het vrijgezellenfeest van jouw vriend of zus zal zorgen voor een onvergetelijke dag!

Professioneel Lasergamen op locatie biedt een sensationele en spannende activiteit die geschikt is voor alle leeftijden! Met z’n allen zorgen jullie ervoor dat de vrijgezel in kwestie nog jaren lang na zal praten over het vrijgezellenfeest! 

Bespreek van te voren je tactiek met je team of houd je vizier gericht op de vrijgezel van de dag en laat hem of haar tijdens het spel het haasje zijn.
Lasergamen tijdens het vrijgezellenfeest staat garant voor lachende gezichten en haalt het fanatisme in iedereen naar boven! Ga jij jezelf verschuilen achter de bomen in het bos of zoek jij de perfecte schuilplaats op het strand? Lasergamen op locatie is door heel Nederland te boeken en kan in het donker of in het licht gespeeld worden.

Tip: Gave bestaande Lasergamelocaties voor het vrijgezellenfeest zijn te vinden onder het kopje ‘Locaties’. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen locatie te kiezen. Wij komen naar jullie toe met de materialen en de begeleiding en zorgen voor een onvergetelijke ervaring!


Telefoon: +31 (0) 6 30 537 827
E-mail: info@lasergamengelderland.nl


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer** Verplicht veld

Een Chat beginnen Een Chat beginnen


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Aantal personen
Gewenste Locatie
Bericht*
Captcha

Vul de boven staande code in (geen cijfers).
Er is geen verschil tussen hoofd- en kleine letters.* Verplicht veld
homebutton topbutton