Lasergamen Utrecht


Utrecht; het bruisende en kloppende hart van Nederland! Deze stad staat bekend om haar binnenstad met cafés en terrassen langs de grachten aan het water. In Utrecht zijn voldoende hofjes, parken en tuinen te vinden waar Professioneel Lasergamen te spelen is. Ren rondom de grote vijver midden in het Wilhelminapark en bewonder tegelijkertijd van de historie die dit park uitademt. Dit Rijks monumentaal stadspark is gelegen aan de Oostkant van de binnenstad.

Wil jij graag lasergamen in het donker? De stad Utrecht is hier een perfecte locatie voor. Beleef lasergamen in het donker en geniet tegelijkertijd van de sfeervolle en verlichte binnenstad! Een andere zeer geschikte locatie voor een potje lasergamen is Landgoed Beerschoten.

Op dit landgoed zijn stromende beekjes, kleine vijvers, weiden en bos te vinden. In dit park zijn beuken en eiken te vinden met stammen met een diameter van wel meer dan een meter! Een betere verstopplek ga je hier niet vinden! Ga jij de uitdaging aan in Utrecht?

Wil je graag meer informatie ontvangen over lasergamen in Utrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Kies voor dit
Lasergame Uitje!De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland
Service gericht Service gericht
Maatwerk Maatwerk
Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag
Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner


 Bel +31619518188


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

Wat mensen over ons zeggen

Vrijdag hebben de kinderen tijdens kinderfeestje zich prima vermaakt met lasergamen. Echt een leuke activiteit met goede...Geplaatst door Bas Dibbelink op Zondag 12 mei 2020
Leuke middag met de DEOdames gelasergamed! Mark bedankt!Geplaatst door Marinde van Zwieten op Zaterdag 25 mei 2019

-- Lasergamen Gelderland --

Lasergamen Gelderland


Wij organiseren

Spectaculaire Lasergame Uitjes

door heel Nederland en Belgiƫ.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo