Breda

Lasergamen in Breda

Lasergamen in Breda

Wanneer jij graag wilt lasergamen in de mooie stad Breda dan zijn er voldoende plekken te vinden voor een gaaf lasergame event. Wil jij een sportief uitje organiseren in de buitenlucht? In stadspark Valkenberg zijn oneindig veel obstakels te vinden om je achter te verschuilen. De bosrijke omgeving maakt dit een perfecte lasergame locatie. Deze locatie ligt op de route naar het Centraal Station van Breda.

Lijkt het je leuker om je vrienden af te schieten op het strand? Dan is Recreatiedomijn de Mosten waarschijnlijk de perfecte locatie voor jouw lasergame uitje! Buiten dat er een grote zwemvijver te vinden is, ligt er naast deze vijver een mooi strand met een ligweide. Naast het lasergamen zijn er nog genoeg andere gratis activiteiten te vinden die jouw dag compleet maken! Nadat de activiteiten voorbij zijn is het mogelijk te genieten van een hapje en een drankje in de brasserie. 

Lasergamen in Breda

De binnenstad van Breda biedt genoeg mogelijkheden voor een potje lasergamen
Houd je tegenstanders in het vizier vanaf de kade langs de haven van deze mooie stad. Nadat één van jullie als winnaar gekroond wordt aan het einde van het lasergame uitje is het mogelijk om heerlijk te genieten van wat lekkers in één van de vele restaurantjes in de haven van Breda. Ook kan je ervoor kiezen zelfs een hapje en een drankje te nuttigen op één van de vele restaurantboten in de haven.

Wil je graag meer informatie ontvangen over lasergamen in Breda?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Telefoon: +31 (0) 6 30 537 827
E-mail: info@lasergamengelderland.nl


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer** Verplicht veld

Een Chat beginnen Een Chat beginnen


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Aantal personen
Gewenste Locatie
Bericht*
Captcha

Vul de boven staande code in (geen cijfers).
Plaats deze tussen apestaartjes
Er is geen verschil tussen hoofd- en kleine letters.* Verplicht veld


homebutton topbutton