Zutphen

Lasergamen in Zutphen

Lasergamen in Zutphen

De Hanzestad Zutphen, gelegen aan de Berkel en de IJsel is één van de oudste steden van Nederland. Deze stad biedt veel mogelijkheden voor het lasergamen op locatie. De opties zijn dan ook groots!

Wil jij lasergamen met je voetjes in het zand op het strand of ga jij de strijd aan met je familie of vrienden in de binnenstad van deze oude stad? Het Bronsbergermeer is de perfecte plek voor een lasergame avontuur op het strand aan het water. Rondom het meer zijn voldoende bomen te vinden die dienen als schuilplaats voor jou en je teamgenoten!

Wanneer het je leuker lijkt te lasergamen in de binnenstad van Zutphen is dit ook zeker mogelijk. Beschiet je tegenstanders terwijl je rond rent tussen de historische panden en monumenten die de stad bevat. Verover jij met je team één van de grootste kerken van Nederland? De Walburgiskerk staat in de top 100 van Nederlandse monumenten. Hier kan je dus echt niet omheen! Uiteraard is het ook mogelijk de lasergame guns naar het bos te halen. Park Helbergen is een mooie locatie om de uitdaging aan te gaan met je tegenstanders!

Ook is het mogelijk ervoor te kiezen gebruik te maken van de IJsselkade. De brede trappen, bomen en leuke paadjes vormen een perfecte lasergame locatie.

Lasergamen in Zutphen

Na afloop van het lasergamen is de binnenstad heel dichtbij om het uitje af te sluiten met een heerlijk hapje en een drankje op één van de vele terrasjes die in de stad te vinden zijn.

Wil je graag meer informatie ontvangen over Lasergamen in Zutphen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Telefoon: +31 (0) 6 30 537 827
E-mail: info@lasergamengelderland.nl


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer** Verplicht veld

Een Chat beginnen Een Chat beginnen


Ik wil graag wat meer weten...
Naam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Aantal personen
Gewenste Locatie
Bericht*
Captcha

Vul de boven staande code in (geen cijfers).
Plaats deze tussen apestaartjes
Er is geen verschil tussen hoofd- en kleine letters.* Verplicht veld


homebutton topbutton